Madlavningskursus

Vil du gerne deltage i et madlavningskursus? Rundt omkring i Danmark byder masser af kompetente undervisere dig indenfor til spændende madlavningskurser, hvor du kan skærpe dine evner i køkkenet og få ny inspiration til madlavningen. Vi har samlet de bedste kurser for dig, så du egentlig bare skal vælge hvilket et du helst vil deltage i (man må selvfølgelig gerne prøve flere 😉 ).

Lær at lave grønnere mad derhjemme
Brønshøj
595 kr.
Madkursus
210 minutter
Underviser
Karoline Trier
Nyt nordisk madlavningskursus hos Timm Vladimirs Køkken
København & Aarhus
1095 kr.
Madkursus
240 minutter
Underviser
Timm Vladimirs Køkken
Bøf og bajere madlavningskursus
København & Aarhus
1395 kr.
Madkursus
240 minutter
Underviser
Timm Vladimirs Køkken

Find et madlavningskursus nær dig

Søger du ny inspiration i køkkenet eller kunne du bare godt tænke dig at skærpe dine evner endnu mere, så du kan byde dine familie og venner på gastronomiske oplevelser?

Så er et madlavningskursus helt sikkert noget for dig. Der findes masser af spændende madlavningskurser i Danmark, som du kan deltage i. Der er et madlavningskursus for enhver smag, fordi de har forskelligt fokus. Du kan f.eks. vælge om du vil prøve kræfter med grønnere hverdagsmad, det italienske køkken, det franske køkken, sushi eller noget helt fjerde.

Der findes masser af madlavningskurser og helt sikkert også et nær dig. Uanset om du bor på Sjælland, Fyn eller i Jylland, så har du mulighed for at deltage i et kursus nær dig. Der findes masser af kurser i og omkring København, men også i f.eks. Århus. Tag et kig på vores Danmarkskort i toppen. Der kan du se alle vores madlavningskurser og hvor i Danmark du kan komme på dem.

Madlavningskurser i Danmark

Der er rig mulighed for at deltage i et madlavningskursus i hele Danmark. Vi har samlet vores favoritter, så du nemt kan se hvilke muligheder du har.

Vi har madlavningskurser i blandt andet København, Aarhus, Odder, Brønshøj og Hvidovre, og vi tilføjer løbende nye madlavningskurser her til siden – så tilmeld dig vores nyhedsbrev, hvis du gerne vil holdes opdateret på vores nyheder.

Madlavningskurser i Aarhus

Aarhus er en by med et stort udvalg af madlavningskurser for alle niveauer og interesser. Uanset om du er en erfaren kok eller helt ny inden for madlavning, kan du finde et madlavningskursus, der passer til dine behov i Aarhus.

I Aarhus har vi følgende madlavningskurser:

 • Den lille kemiker
 • Sushi
 • Nyt Nordisk
 • Franske Fristelser
 • Mexicansk Mad
 • Italienske Klassikere
 • Bøf og Bajere
 • Baokursus for 2
 • Alverdens bagekurser

Uanset om du er til det traditionsrige danske køkken eller vil gå på opdagelse i det internationale køkken, så kan du finde et madlavningskursus, der passer til dine præferencer i Aarhus. Så hvad venter du på? Find et madlavningskursus, der passer til dine behov og nyd at lære om madlavning i godt selskab.

Madlavningskurser i København

Der findes mange madlavningskurser i København, så der er god mulighed for at finde et kursus, der passer til dine interesser og niveau. Nogle madlavningskurser fokuserer på specifikke køkkener eller retter, mens andre tilbyder en bred vifte af madlavningsteknikker og -stilarter. Nogle madlavningskurser er designet til begyndere, mens andre er rettet mod mere erfarne madlavningsentusiaster.

Der er også madlavningskurser for dem, der ønsker at forbedre deres færdigheder inden for et bestemt område, såsom bagekurser for dem, der ønsker at blive bedre til at bage brød og kager, eller kurser i at lave franske fristelser for dem, der ønsker at lære at lave denne type mad.

I København har vi følgende madlavningskurser:

 • Den lille kemiker
 • En grønnere hverdag
 • Grønnere hverdagsmad for børn & voksne
 • Det salte og det søde køkken
 • Vegetarisk Workshop
 • Brunch Klassikere
 • Pølsekursus
 • Food Friends
 • Hotdogkursus
 • Grøn Mad
 • Masterclass Indisk Mad
 • Nyt Nordisk
 • Franske Fristelser
 • Mexicansk Mad
 • Italienske Klassikere
 • Bøf og Bajere
 • Alverdens bagekurser

Som det kan ses er der en bred vifte af forskellige muligheder i og omkring København, når det kommer til madlavningskurser. Så uanset, hvad du skulle have lyst til er der helt sikkert en mulighed, der passer dig. Madlavningskurser er også en god måde at lære noget nyt på eller hente inspiration til dit hverdagskøkken, så det kan også være en god oplevelse at kaste sig ud i madlavningskursus, som vedrører et madkøkken, der er ukendt for en. En ting er sikkert, uanset hvilket madlavningskursus du vælger, så er du sikker på at få en hyggelig oplevelse, hvor du lærer noget nyt og kommer til at smage god mad.

Madlavningskursus i molekylær gastronomi
Grønt madlavningskursus

Hvilke madlavningskurser kan man deltage i?

Der findes madlavningskurser i alverdens forskellige madlavningsdiscipliner. Blandt de mest populære madlavningskurser er kurser i:

Italiensk mad
Det italienske madkøkken danner grobund for en lang række spændende madlavningskurser. Italiensk mad er kendt for at være smagfuld og fyldt med kvalitetsingredienser, som frisk tomatsauce, mozzarella og en række krydderier. En af de mest populære italienske retter er pizza, som består af en bund af dej fyldt med tomatsauce, ost og et udvalg af topping, såsom skinke, champignon og peberfrugt.

Pasta er også en anden populær italiensk ret, og der findes et væld af forskellige slags, såsom spaghetti, fettuccine og penne, som kan serveres med forskellige saucer, som tomatsauce, carbonara og pesto.

En anden klassiker er risotto, som er en italiensk gryderet lavet af Arborio-ris, der koges i en blanding af bouillon og vin, og tilsat et udvalg af grøntsager, kød eller skaldyr.

Derudover findes der også mange forskellige slags italienske desserter, såsom tiramisu, en cremet, kaffe-dessert lavet af mascarponeost, savoiardi kiks og kaffe, eller panna cotta, en blød, flødeagtig dessert lavet af fløde, mælk og gelatine.
Italiensk mad er også kendt for sin fokus på ferske, sæsonbetonede råvarer og for sin store variation fra region til region. Dette betyder, at der er en masse at udforske, når det kommer til italiensk mad, og at der altid vil være noget nyt at prøve.

Det franske køkken
Fransk mad er kendt for sin luksuriøse, sofistikerede stil og for at være en af de mest anerkendte former for gastronomi i verden. Franske retter fokuserer ofte på at udnytte smagen af hver enkelt ingrediens og at skabe balance mellem de forskellige elementer i en ret. Alt dette er med til at gøre madlavningskurser i det franske køkken utrolig populært.

En af de mest berømte franske retter er coq au vin, en gryderet lavet af kylling, der er marineret i vin, og kogt sammen med karameliserede løg, gulerødder, bacon og champignon.

Boeuf bourguignon er en anden populær fransk ret, der består af oksekød, der er marineret i rødvin og kogt sammen med løg, gulerødder, selleri og hvidløg. Foie gras, et råt foie gras på et stykke brød, er også en velkendt fransk spise.

Når det kommer til fransk dessert, er crème brûlée, en blød, cremet dessert lavet af fløde, æggeblommer og sukker, der brændes på toppen, en af de mest populære. Macarons, små, fyldte marcipan-lignende kager, er også meget populære i Frankrig.

Fransk mad er også kendt for sin brug af friske, lokale råvarer og for sin vinproduktion. Fransk vin er anerkendt som nogle af de bedste i verden, og der findes et væld af forskellige slags, såsom Bordeaux, Champagne og Burgundy.

Mexicansk mad
Madlavningskurser i mexicansk mad er også populært. Mexicansk mad er kendt for sin kraftige, krydrede smag og for at være fyldt med frugt, grøntsager, bønner og kød. En af de mest populære mexicanske retter er tacos, som består af tortillas fyldt med krydret kød, såsom marineret oksekød eller kylling, samt en række toppings, såsom salsa, guacamole, løg og jalapeno-peber.

En anden populær mexicansk ret er burritos, som er lavet af stor, blød tortilla, der er fyldt med krydret kød, bønner, ris, grøntsager og ost.

En anden kendt ret er enchiladas, som er tortillas fyldt med kød, ost eller grøntsager, som er rullet sammen og derefter dækket med en krydret sauce.

Når det kommer til mexicansk dessert, er churros, stænger af friturestegt dej, serveret med en varm, sød chokoladesauce, meget populære. Flan, en blød, cremet dessert lavet af mælk, æggeblommer og sukker, er også en mexicansk klassiker.
Mexicansk mad er også kendt for sin brug af krydderier, såsom chilipeber, cumin og koriander, samt for sin brug af friske, lokale råvarer. Dette gør mexicansk mad til en spændende, smagfuld og fyldig spiseoplevelse.

Sushi
Vil du lære at lave sushi? Så bør du tage et madlavningskursus, der har fokus på netop at lave sushi fra bunden. Sushi er en japansk ret, der består af rørsukker, kogt ris, der er tilsat eddike og sesamolie, samt en række forskellige fyldninger, såsom fisk, skaldyr, æg og grøntsager. Sushi fås i mange forskellige varianter, såsom maki-sushi, der er ruller med fyldninger indpakket i tang eller nori (tørret tang), og nigiri-sushi, der er små, komprimerede klumper af ris med fyldninger placeret på toppen.

Sashimi er en anden form for japansk sushi, der består af skiver af rå fisk eller skaldyr, serveret uden ris.

Sushi er blevet meget populært i mange dele af verden, og der findes et væld af sushi-restauranter, der serverer forskellige slags sushi, fra traditionel japansk sushi til mere moderne variationer med fyldninger såsom kylling eller oksekød.

Sushi er ofte serveret sammen med soya-sauce, wasabi (en stærk, grøn peberrodssauce) og pickled ginger (syltet ingefær), som fungerer som condimenter. Sushi er også ofte serveret med miso-suppe, en gryderet lavet af miso-paste og grøntsager.
Sushi er kendt for sin fokus på friske, kvalitetsingredienser og for sin æstetiske præsentation, og det er blevet en populær spise både i Japan og verden over.

Grøn hverdagsmad
Vi tilbyder flere madlavningskurser med fokus på det grønne køkken. Mange af os vil gerne spise sundere, men det kan være svært at vide, hvordan man skal indarbejde grønnere valg i sin hverdagsmad. På et af vores mange madlavningskurser kan du få inspiration til netop dette samt erfare, at det at spise grønt og sundt ikke behøver at være hverken svært eller kedeligt.

Madlavningskurser for sund og grøn mad fokuserer på at spise nærende, naturlige fødevarer, der er fyldt med vitaminer, mineraler og andre næringsstoffer, der er gavnlige for kroppen. Dette inkluderer fødevarer, der er højt i fiber, såsom grøntsager, frugt, bælgfrugter og fuldkorn, samt magre proteinkilder, såsom fisk, kylling og magert kød.

En sund og grøn diæt indebærer også at begrænse indtaget af bearbejdede fødevarer, sukker og tilsætningsstoffer, og i stedet vælge fødevarer, der er så tæt på deres naturlige form som muligt. Dette kan omfatte at vælge økologisk, lokalt dyrkede fødevarer, da de ofte er rigere på næringsstoffer end fødevarer, der er dyrket på store plantager. Det kan også være en god ide at indarbejde plantebaserede proteinkilder, såsom bønner, linser og nødder, i din diæt.

Ved at vælge sunde, naturlige fødevarer og være bevidst om, hvad du spiser, kan du bidrage til at opretholde en sund kost og en balanceret livsstil. På et madlavningskursus kan du få inspiration til, hvordan netop du kan få en grønnere hverdag.

Vegetarisk workshop
Vi har også madlavningskurser til vegetarerne. Du behøver ikke være vegetar for at prøve kurserne, det kan også være du bare gerne vil have lidt inspiration til, hvordan du kan skære ned på kødforbruget i din hverdag og gerne vil lære, hvordan man laver fyldige retter uden animalske produkter.

Vegetarisk mad er nemlig mad, der ikke indeholder kød, fjerkræ, skaldyr eller andre animalske produkter. Der findes mange grunde til at vælge vegetarisk mad, herunder et ønske om at reducere sit kødforbrug af økologiske, sundhedsmæssige eller etiske årsager.

Der findes mange lækre vegetariske retter, der er lige så mættende og smagfulde som retter med kød. Nogle populære vegetariske retter inkluderer grøntsagslasagne, bønne- og linsesupper, vegetarbøffer og -pølser, samt grøntsags- og bønneburgere. Grøntsager, bønner, linser, nødder og frø er gode proteinkilder i en vegetarisk kost, og mange vegetariske retter indeholder også kornprodukter som brød, pasta og ris.

Der findes også mange vegetariske alternativer til mejeriprodukter, såsom mandelmælk, sojamælk og havremælk, samt vegetariske oste- og smøralternativer. Der findes også mange lækre vegetariske desserter, såsom chokoladekage, frugtkage og is, der ikke indeholder animalske produkter.

Et madlavningskursus med fokus på vegetarretter kan give dig et indblik i de mange muligheder, der er i det vegetariske køkken. Det kan hjælpe dig med at skabe lækre og ernærende retter derhjemme helt uden kød.

Brunch klassikere

Elsker du også brunch, så kan du prøve kræfter med et madlavningskursus med fokus på brunch klassikere. Så kan du lære at lave en brunch efter alle kunstens regler og forkæle venner og/eller familie med en lækker brunch.

Brunch er en måltidstid, der typisk finder sted mellem morgenmad og frokost, og som ofte bliver serveret i weekenden. Brunch er blevet meget populært i mange dele af verden, og det er en hyggelig måde at starte dagen på, samtidig med at man får mulighed for at nyde en række forskellige madvarer. Brunch er en hyggelig måde at starte dagen på og en god mulighed for at samles med familie og venner og nyde god mad og selskab.

En brunch kan indeholde et stort udvalg af forskellige retter. Nogle typiske retter, der ofte indgår i en brunch, er:

 • Æg: Røræg, scrambled eggs, omeletter eller stegte æg.
 • Bacon, pølser og andre kødprodukter: Disse kan serveres på brød, sammen med æg eller som en selvstændig ret.
 • Grød: Havregryn, boghvedegrød eller andre slags grød.
 • Frugt: Fersk frugt, frugtsalat eller smoothies.
 • Brød og bagværk: Ristet brød, croissanter, muffins eller scones.
 • Yoghurt og müsli: Disse kan serveres alene eller som topping til brød eller grød.
 • Sandwich og salater: Smørrebrød, små sandwiches eller salater med kød, fisk eller grøntsager.
 • Kager og desserter: Kanelboller, kage, småkager eller andre søde sager.
 • Kaffe, te og juice: Disse drikkevarer er ofte en fast del af brunch-måltidet.

Som du kan se, kan en brunch indeholde et væld af forskellige retter, og der er noget for enhver smag. Så tag på et madlavningskursus i brunch klassikere og lær, hvordan du sammensætter en perfekt brunch lavet fra bunden.

Bagekurser
Skulle du have lyst til at prøve kræfter med et bagekursus, så har vi et stort udvalg af mulige bagekurser på vores partnerside bagekurser.dk.

Bagekurser er kurser, hvor man lærer at bage forskellige slags brød, kager og andre søde sager. Bagekurser findes i mange forskellige former, fra professionelle bagekurser for folk, der ønsker at blive bagere eller konditorer, til mere lejlighedsbestemte kurser for folk, der bare gerne vil lære at bage som en hobby.

På et bagekursus vil man typisk lære om forskellige bageteknikker, såsom håndtering af dej, brugen af forskellige slags mel og tilføjelse af forskellige smagsgivere. Man vil også lære om, hvordan man laver forskellige slags brød, såsom baguetter, surdejshvedebrød og pizzadej, samt forskellige slags kager, såsom cupcakes, kagebunde og småkager.

Bagekurser kan være meget givende, da man får mulighed for at lære at lave de søde sager fra bunden, og man kan eksperimentere med forskellige smagsvarianter og teknikker. Det kan også være en god mulighed for at møde ligesindede mennesker, der også har interesse i bagning.

Hvad får man ud af at deltage i et madlavningskursus?

Der kan være mange grunde til at tage på madlavningskursus. Nogle af de mest almindelige årsager til at tage på madlavningskursus er:

 1. For at lære nye madlavningsteknikker: På et madlavningskursus kan du lære om nye madlavningsteknikker, såsom at lave sushi eller at tilberede en fransk omelet. Du kan også lære om forskellige madlavningsmetoder, såsom at grille, stegte eller kogte.
 2. For at forbedre dine madlavningsevner: Hvis du allerede har en vis erfaring med madlavning, kan et madlavningskursus hjælpe dig med at forbedre dine madlavningsevner. Du kan lære om nye råvarer, smagskombinationer og præsentationsteknikker, som kan hjælpe dig med at lave endnu bedre mad.
 3. For at lære om nye kulturer og køkkener: På et madlavningskursus kan du lære om forskellige kulturer og køkkener fra hele verden. Du kan lære om de traditionelle retter og teknikker, der anvendes i forskellige dele af verden, og få inspiration til at eksperimentere med nye smagskombinationer.
 4. Madlavning er også en måde at udtrykke sig kreativt på. Et madlavningskursus kan være en god måde for deltageren at udforske nye smagskombinationer og få inspiration til at eksperimentere med maden. Ved de fleste kurser følger opskrifterne fra madlavningskurset også med hjem, så du og de andre kursusdeltagere kan prøve kræfter med det derhjemme.
 5. For at have det sjovt og socialt: Madlavning kan være en sjov og social aktivitet, og et madlavningskursus er en god måde at møde andre mennesker, der også er interesseret i madlavning. Du kan lære af andre deltagere og få inspiration til nye madlavningsprojekter. Et madlavningskursus er derfor også en oplagt aktivitet for 2 personer, som vil have en hyggelig og social oplevelse.
 6. For at lære om sundhed og ernæring: På et madlavningskursus kan du også lære om sundhed og ernæring. Du kan lære om, hvordan du kan lave sunde og nærende måltider, samt få tips til, hvordan du kan indarbejde sunde råvarer og ernæringsrigtige valg i din daglige kost.

Hvad koster det at komme på madlavningskursus?

Prisen for at deltage i et madlavningskursus varierer fra kursus til kursus. Prisen afhænger meget af kursets fokus og omfang. En generel tommelfingerregel er dog, at et typisk kursus i madlavning vil koste mellem 500 og 1.500 kr. at deltage i. For den pris får man heldigvis også en helt masse med hjem. Hvis man deltager i et madlavningskursus, så får man ikke blot en masse ny læring, man får også inspiration, mulighed for at prøve nye smage og ikke mindst, en rigtig god oplevelse.

Studsgade 8 , 8000 Aarhus
Pris: 400 kr.

Spiritussmagning & middag

RESTAURANT
Slap Af
KATEGORI
Aftensmad
Rosenborggade 15 , 1130 København
Pris: 395 kr.

Spiseoplevelse hos Brdr. Price

RESTAURANT
Brdr. Price Rosenborggade
KATEGORI
Aftensmad
Store Kannikestræde 15 , 1169 København
Pris: 630 kr.

H.C. Andersen eventyrmiddag

RESTAURANT
Weirdwalks
KATEGORI
Aftensmad , Oplevelse
Gothenborgvej 3 , 8653 Them
Pris: 275 kr.

Økologisk brunch

RESTAURANT
Gothenborg
KATEGORI
Brunch
Vestergade 3 , 1456 København
Pris: 345 kr.

Gourmetoplevelse

RESTAURANT
Restaurant Gabrielle
KATEGORI
Gourmet
Kildepladsen 8 , 1799 København
Pris: 500 kr.

Spiseoplevelse hos Aamanns Genbo

RESTAURANT
Aamanns Genbo
KATEGORI
Aftensmad
Vesterbrogade 146 , 1620 København
Pris: 598 kr.

Hotpot Dining Experience

RESTAURANT
Hot Pot Republic
KATEGORI
Aftensmad
Låsbyvej 122 , 8660 Skanderborg
Pris: 1499 kr.

Ophold & middag

RESTAURANT
Nørre Vissing Kro
KATEGORI
Aftensmad
Kompagnistræde 18 , 1208 København
Pris: 325 kr.

Gourmetoplevelse

RESTAURANT
Restaurant Odette
KATEGORI
Gourmet
Dragsholm Alle 4534 Hørve
Pris: 5595 kr.

Gourmetophold på Dragsholm Slot

RESTAURANT
Dragsholm Slot
KATEGORI
Gourmet
Randersvej 75 , 8920 Randers
Pris: 3390 kr.

Gourmetophold hos Fladbro Kro

RESTAURANT
Fladbro Kro
KATEGORI
Gourmet
Vesterbrogade 146 , 1620 København
Pris: 900 kr.

Happy Buddha Menu

RESTAURANT
Hotpot Republic
KATEGORI
Aftensmad
Søndre Strandvej 128 , 3760 Gudhjem
Pris: 375 kr.

Boble brunch

RESTAURANT
Stammershalle Badehotel
KATEGORI
Brunch
Nytorv 9000 Aalborg
Pris: 699 kr.

Food Tour i Aalborg

RESTAURANT
Aalborg Tours
KATEGORI
Oplevelse
Strandvejen 808 , 2930 Klampenborg
Pris: 399 kr.

Frokostbord

RESTAURANT
Strandmøllekroen
KATEGORI
Frokost
Vembvej 35 , 7570 Vemb
Pris: 1195 kr.

Svampejagt & bålmiddag

RESTAURANT
Nørre Vosborg
KATEGORI
Bålmad , Oplevelse
Ørneredevej 23 , 8270 Højbjerg
Pris: 120 kr.

Canyoning og sanketur

RESTAURANT
Aarhus SeaRangers
KATEGORI
Udendørs , Oplevelse
Niels Hemmingsens Gade 19-21 , 1153 København
Pris: 500 kr.

Spiseoplevelse hos Aamanns 1921

RESTAURANT
Aamanns 1921
KATEGORI
Frokost , Aftensmad
Siltoftvej 2 , 6280 Højer
Pris: 120 kr.

Sønderjysk kaffebord

RESTAURANT
Hohenwarte
KATEGORI
Kage
Gammel Kongevej 10 , 1610 København
Pris: 325 kr.

Gourmetoplevelse

RESTAURANT
Restaurant Gemini
KATEGORI
Gourmet , Aftensmad
Søndre Strandvej 128 , 3760 Gudhjem
Pris: 275 kr.

Eksklusivt kagebord

RESTAURANT
Stammershalle Badehotel
KATEGORI
Kage
Skovgaardsgade 3 , 8000 Aarhus
Pris: 245 kr.

Fem delevenligheder

RESTAURANT
Spiselauget
KATEGORI
Aftensmad
Kystpromenaden 5 , 8000 Aarhus
Pris: 185 kr.

Brunch hos LULA

RESTAURANT
LULA
KATEGORI
Brunch
Skovgaardsgade 3 , 8000 Aarhus
Pris: 325 kr.

All-in Brunch

RESTAURANT
Spiselauget
KATEGORI
Brunch
Jernbanegade 8 , 1608 København
Pris: 799 kr.

Wallmans Dinnerparty

RESTAURANT
Wallmans København
KATEGORI
Oplevelse , Aftensmad
Birkeholmvej 9 , 8740 Brædstrup
Pris: 850 kr.

Bajer og bålmad

RESTAURANT
Holmely
KATEGORI
Udendørs
Ærtebjergvej 40B , 9230 Svenstrup J
Pris: 295 kr.

Frokost og vin

RESTAURANT
Guldbæk Vingård
KATEGORI
Frokost
Frederikssundsvej 274D , 2700 København
Pris: 150 kr.

Social Dining hos Karoline Trier

RESTAURANT
Karoline Trier
KATEGORI
Aftensmad
Værkmestergade 25 , 8000 Aarhus
Pris: 349 kr.

Rejegilde & vin

RESTAURANT
BARe VIN
KATEGORI
Fisk & skaldyr
Slettestrandvej 26 , 9690 Fjerritslev
Pris: 695 kr.

Sanketur & middag

RESTAURANT
Slettestrand
KATEGORI
Udendørs
Banegårdspladsen 4 , 8000 Aarhus
Pris: 150 kr.

Social Dining hos Restaurant Nögen

RESTAURANT
Restaurant Nögen
KATEGORI
Frokost
Vembvej 35 , 7570 Vemb
Pris: 995 kr.

Valentinsmiddag på Slottet

RESTAURANT
Nørre Vosborg
KATEGORI
Gourmet , Aftensmad
Hammerichsgade 1 , 1611 København
Pris: 565 kr.

Omakase Menu

RESTAURANT
ISSEI Copenhagen
KATEGORI
Aftensmad
Vesterbrogade 49 , 1620 København
Pris: 550 kr.

Food Tour i Kødbyen

RESTAURANT
Copenhagen Foodtours
KATEGORI
Oplevelse , Aftensmad
Muslingvej 6792 Rømø
Pris: 375 kr.

Deluxe Østerssafari & Bobler

RESTAURANT
Sort Safari
KATEGORI
Fisk & skaldyr , Udendørs
Kanalvejen 2 , 9670 Løgstør
Pris: 1425 kr.

Hummerjagt og RIB sejlads

RESTAURANT
IntoBlue
KATEGORI
Udendørs , Oplevelse
Sankt Annæ Plads 36 , 1252 København
Pris: 370 kr.

Frokostmenu

RESTAURANT
Aamanns Replik
KATEGORI
Frokost
Amaliegade 49 , 1256 København
Pris: 1600 kr.

Wine & Dine

RESTAURANT
The Pescatarian
KATEGORI
Gourmet , Fisk & skaldyr
Lars Larsens Vej 1 , 9640 Farsø
Pris: 615 kr.

Spa & frokost

RESTAURANT
HimmerLand
KATEGORI
Frokost
Lars Larsens Vej 1 , 9640 Farsø
Pris: 855 kr.

Spa & middag

RESTAURANT
Restaurant Hul 19
KATEGORI
Aftensmad
Grænsevej 47 , 2650 Hvidovre
Pris: 1995 kr.

Home Dining Experience (6 pers.)

RESTAURANT
Mamas Daal
KATEGORI
Aftensmad
Nordre Strandvej 3 , 8400 Ebeltoft
Pris: 3998 kr.

Gastronomisk Ophold for 2

RESTAURANT
Langhoff & Juul Boutique Hotel
KATEGORI
Gourmet , Oplevelse
Nørregade 6 , 9000 Aalborg
Pris: 395 kr.

Tapas & vin ad libitum

RESTAURANT
Ma Petite France
KATEGORI
Tapas
Skipper Clements Gade 1a , 9000 Aalborg
Pris: 450 kr.

Tapas for 2

RESTAURANT
Penny Lane
KATEGORI
Tapas
Frue Kirkeplads 1 , 8000 Aarhus
Pris: 500 kr.

Middag

RESTAURANT
Mamma's
KATEGORI
Italiensk
Sortedam Dossering 3 , 2200 København
Pris: 500 kr.

Middag

RESTAURANT
Roberta
KATEGORI
Aftensmad
Jægergårdsgade 66 , 8000 Aarhus
Pris: 500 kr.

Pizza

RESTAURANT
FRANKIES
KATEGORI
Italiensk
Dronningens Tværgade 21 , 1302 København
Pris: 500 kr.

Middag

RESTAURANT
Bazaar
KATEGORI
Aftensmad
Åboulevarden 32 , 8000 Aarhus
Pris: 500 kr.

Middag

RESTAURANT
Madklubben Grill
KATEGORI
Aftensmad
Sprogøvej 1 , 2000 Frederiksberg
Pris: 500 kr.

Middag

RESTAURANT
Hanzō
KATEGORI
Aftensmad
Klosterport 6 , 8000 Aarhus
Pris: 500 kr.

Middag

RESTAURANT
Food Club
KATEGORI
Aftensmad
Kongens Nytorv 26 , 1050 København
Pris: 500 kr.

Middag

RESTAURANT
Bistro Royal
KATEGORI
Aftensmad
Havnegade 47 , 1058 København
Pris: 500 kr.

Middag

RESTAURANT
Tonys
KATEGORI
Italiensk
Nørre Farimagsgade 63 , 1364 København
Pris: 1199 kr.

Vegansk Gourmet

RESTAURANT
Restaurant ARK
KATEGORI
Gourmet
Torvet 20 , 6700 Esbjerg
Pris: 260 kr.

Gourmet Smørrebrød

RESTAURANT
Restaurant Loftet
KATEGORI
Frokost , Tapas
Tietgensgade 35-39 , 1704 København
Pris: 395 kr.

Brunch

RESTAURANT
Villa Copenhagen
KATEGORI
Brunch
Blegdamsvej 128 , 2100 København
Pris: 159 kr.

Fransk Smagsoplevelse

RESTAURANT
Bistro Cocorico
KATEGORI
Brunch , Aftensmad
Mariane Thomsens Gade 4b , 8000 Aarhus
Pris: 425 kr.

Nordisk Middagsoplevelse

RESTAURANT
FEAST
KATEGORI
Aftensmad
Olufsvej 2 , 2100 København
Pris: 295 kr.

Italiensk Gastronomi

RESTAURANT
L’Imperatore
KATEGORI
Italiensk , Aftensmad
Sven Dalsgaards Plads 8900 Randers
Pris: 345 kr.

Middagsoplevelse

RESTAURANT
Restaurant Madværket
KATEGORI
Aftensmad
Toldbodgade 5 , 1253 København
Pris: 295 kr.

Smørrebrød

RESTAURANT
Restaurant Carl Nielsen
KATEGORI
Frokost
Vandkunsten 6 , 1467 København
Pris: 298 kr.

Japansk Smagsoplevelse

RESTAURANT
Damindra
KATEGORI
Frokost , Aftensmad
Mysundegade 28 , 1668 København
Pris: 310 kr.

Italiensk Menu

RESTAURANT
MaMeMi
KATEGORI
Italiensk , Aftensmad
Store Kongensgade 91 , 1264 København
Pris: 275 kr.

Aftenmenu

RESTAURANT
The Vietnamese
KATEGORI
Aftensmad
Bremerholm 6 , 1069 København
Pris: 495 kr.

Gourmetmiddag

RESTAURANT
Bobo Food Studio
KATEGORI
Gourmet , Aftensmad
Snaregade 4 , 1205 København
Pris: 1490 kr.

Nordisk Menu

RESTAURANT
Marv & Ben
KATEGORI
Gourmet , Aftensmad
Frederiksgade 83 , 8000 Aarhus
Pris: 300 kr.

Eksklusiv Sushimenu

RESTAURANT
Karma Sushi
KATEGORI
Fisk & skaldyr
Gammel Landevej 47 , 7620 Lemvig
Pris: 1495 kr.

Bøf & Brøl

RESTAURANT
Hedevang Outdoor
KATEGORI
Udendørs , Oplevelse
Rantzausmindevej 215 , 5700 Svendborg
Pris: 625 kr.

Vildmarksmad ved Det Sydfynske Øhav

RESTAURANT
Lifeplan Kajak & Friluftsliv
KATEGORI
Oplevelse , Udendørs
Enghavevej 10 , 6900 Skjern
Pris: 699 kr.

Smag & Natur i Skjern Enge

RESTAURANT
Skjern Enge Klyngen
KATEGORI
Oplevelse , Udendørs
Store Torv 8000 Aarhus
Pris: 499 kr.

Food Walk

RESTAURANT
Food Walk
KATEGORI
Oplevelse , Udendørs
Rantzausmindevej 215 , 5700 Svendborg
Pris: 475 kr.

Vin & Tapas

RESTAURANT
S'vineriet Vinapotek
KATEGORI
Tapas
Sankt Annæ Plads 16 , 1250 København
Pris: 400 kr.

Fine Dining hos PLIN

RESTAURANT
PLIN
KATEGORI
Italiensk
Skolegade 21 , 8000 Aarhus
Pris: 1099 kr.

Social Dining for 2

RESTAURANT
Restaurant Basso
KATEGORI
Italiensk
Tambogade 37 , 7790 Thyholm
Pris: 2298 kr.

Gourmetophold for 2

RESTAURANT
Tambohus Kro og Badehotel
KATEGORI
Gourmet , Oplevelse
Amerikavej 48 , 9500 Hobro
Pris: 649 kr.

Gourmetaften – Restaurant Uafhængig

RESTAURANT
Restaurant Uafhængig
KATEGORI
Gourmet , Aftensmad
Låsbyvej 122 , 8660 Skanderborg
Pris: 2390 kr.

Sæsonophold med Vinmenu for 2

RESTAURANT
Nørre Vissing Kro
KATEGORI
Gourmet , Oplevelse
Store Kongensgade 52 , 1264 København
Pris: 595 kr.

Michelinmiddag hos Restaurant Rebel

RESTAURANT
Restaurant Rebel
KATEGORI
Gourmet , Aftensmad
Låsbyvej 122 , 8660 Skanderborg
Pris: 1099 kr.

6-retters Sansemenu & Vinmenu

RESTAURANT
Nørre Vissing Kro
KATEGORI
Gourmet , Aftensmad
Torvet 20 , 6700 Esbjerg
Pris: 750 kr.

Vinsmagning & Middag

RESTAURANT
Restaurant Loftet
KATEGORI
Gourmet , Aftensmad
Mariane Thomsens Gade 2F , 8000 Aarhus
Pris: 695 kr.

Michelinmiddag hos Substans

RESTAURANT
Substans
KATEGORI
Gourmet , Aftensmad , Frokost
Jernbanegade 5 , 7760 Hurup Thy
Pris: 2796 kr.

Gourmetophold for 2

RESTAURANT
Hotel Thinggaard
KATEGORI
Gourmet , Oplevelse
Nordre Strandvej 2A , 3000 Helsingør
Pris: 4295 kr.

Spa & Gourmetophold for 2

RESTAURANT
Marienlyst Strandhotel
KATEGORI
Gourmet , Oplevelse
Ryesgade 33 , 8680 Ry
Pris: 990 kr.

Middag for 2

RESTAURANT
Lyng Dal Restaurant
KATEGORI
Gourmet , Aftensmad
Dragsmurvej 12 , 8420 Knebel
Pris: 1250 kr.

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge

RESTAURANT
Karpenhøj Naturcenter
KATEGORI
Gourmet , Udendørs
Åboulevarden 51 , 8000 Aarhus
Pris: 550 kr.

Michelinmiddag hos Pondus

RESTAURANT
Pondus
KATEGORI
Gourmet
Frederiksborgvej 105 , 3500 Værløse
Pris: 649 kr.

Vildmarkslunch

RESTAURANT
Fremus in the Woods
KATEGORI
Frokost , Udendørs
Dragsmurvej 12 , 8420 Knebel
Pris: 749 kr.

Smag Mols Bjerge på Mountainbike

RESTAURANT
Karpenhøj Naturcenter
KATEGORI
Frokost , Udendørs
Strandvejen 808 , 2930 Klampenborg
Pris: 249 kr.

Fredag & Skaldyr på Strandmøllekroen

RESTAURANT
Strandmøllekroen
KATEGORI
Fisk & skaldyr
Torvet 20 , 6700 Esbjerg
Pris: 650 kr.

Skaldyr & Bobler på Restaurant Loftet

RESTAURANT
Restaurant Loftet
KATEGORI
Fisk & skaldyr
Hovedvejen 6 , 7790 Thyholm
Pris: 299 kr.

Østerssafari i Limfjorden

RESTAURANT
Jyllands Akvariet
KATEGORI
Fisk & skaldyr , Oplevelse
8400 Ebeltoft
Pris: 750 kr.

SNAK & ÆD med Frederik Svinth

RESTAURANT
Get Growing
KATEGORI
Udendørs , Oplevelse
Nørre Søgade 11 , 1370 København
Pris: 250 kr.

Ny Nordisk Morgenmad

RESTAURANT
Hotel Kong Arthur
KATEGORI
Brunch
Skovmøllevej 51 , 8270 Højbjerg
Pris: 395 kr.

Weekendbrunch på Skovmøllen

RESTAURANT
Skovmøllen
KATEGORI
Brunch
Nørregade 28 , 5000 Odense
Pris: 349 kr.

Brunch for 2 på Café Fleuri

RESTAURANT
Café Fleuri
KATEGORI
Brunch
Torvet 20 , 6700 Esbjerg
Pris: 450 kr.

Brunch & Bobler på Restaurant Loftet

RESTAURANT
Restaurant Loftet
KATEGORI
Brunch
Hesselvej 40b , 9640 Farsø
Pris: 275 kr.

Brunch på Herregården Hessel

RESTAURANT
Herregården Hessel
KATEGORI
Brunch
Viggo Kampmanns Plads 5 , 2300 København
Pris: 281 kr.

Luksusbrunch på Café Nöa’h

RESTAURANT
Café Nöa'h
KATEGORI
Brunch
Hammerichsgade 1 , 1611 København
Pris: 300 kr.

Luksusbrunch

RESTAURANT
ISSEI Copenhagen
KATEGORI
Brunch
Dragsmurvej 12 , 8420 Knebel
Pris: 400 kr.

Vildmarksbrunch i Mols Bjerge

RESTAURANT
Karpenhøj Naturcenter
KATEGORI
Brunch , Udendørs , Oplevelse
Vesterbrogade 62 , 1620 København
Pris: 500 kr.

Middag på Madklubben

RESTAURANT
Madklubben
KATEGORI
Aftensmad
Klerkegade 10A , 1308 København
Pris: 1195 kr.

Dinner in the Dark

RESTAURANT
Dark Waiter
KATEGORI
Aftensmad , Oplevelse
Skipper Clements Gade 1a , 9000 Aalborg
Pris: 499 kr.

Luksusbrunch for 2 på Penny Lane

RESTAURANT
Penny Lane
KATEGORI
Brunch

FAQ om madlavningskurser

Vi har samlet en række forskellige madlavningskurser her på siden. Du kan bl.a. prøve kræfter med følgende madkøkkener:

 • Mexicansk
 • Italiensk
 • Fransk
 • Nyt nordisk
 • Asiatisk
 • Vegetarisk
 • Og meget mere.

Vi har madlavningskurser i flere byer herunder København, Aarhus, Odder, Brønshøj og Hvidovre. Vi tilføjer løbende nye madlavningskurser til siden, så husk at hold øje, hvis du leder efter nye madlavningskurser eller venter på et kursus nær dig.

Langt de fleste madlavningskurser er for alle. Det betyder at man ikke behøver at have nogen form for erfaring med det I skal give jer i kast med, for at kunne deltage. Man skal blot have lysten og interessen til at ville lære noget nyt om madlavning og være klar til en hyggelig oplevelse.

Der vil typisk være 8 til 20 deltagere i et madlavningskursus. På den måde sikrer man at der er god tid til at hjælpe og vejlede alle deltagere under kurset.

Vores madlavningskurser koster fra 375 til 1300 kr. Prisen vil variere alt efter kursets indhold samt varighed.

Vores madlavningskurser varer fra 2,5 time til 4 timer. Varigheden afhænger af det enkelte kursus, men der bliver tid til både at lære, kreere og smage uanset, hvilket kursus du vælger.

Ja, stort set alle madlavningskurser giver dig opskrifterne fra kurset med hjem. Så kan du gentage succesen derhjemme, eller slå kreativiteten løs og lege med opskriften.