Lokation
Esbjerg
Restaurant
Restaurant Loftet
Kategori
Frokost, Tapas
Antal retter
3 retter
Pris: 260 kr.
Gourmet smørrebrød Esbjerg

Gourmet Smørrebrød

For blot 260 kr. kan du vælge mellem en specialøl, et glas bobler eller en sodavand og frit vælge 3 luksus smørrebrød blandt følgende muligheder:

  • Det bedste af 2 verdner, når den klassiske fiskefrikadelle møder den stegte rødspættefilet. Hertil vores bud på lækker frisk ”remoulade” i nye klæder. Lavet på nordens Jordkonge i form af Karl Johan.
  • Koldrøget laks med honning fra Tasmanien (Leatherwood), Røde druer og blegselleri vendt blød gele af æble der giver et mere frisk pust til den fede laks. Toppes med Sprøde chips og dild
  • Svinemørbrad fra Nørre Søby Slagteren som har fokus på godt slagtermester håndværk. Holdes enkelt, da vi gerne vil give det flotte håndværk fra Nørre søby fokus. Toppes med forårssalat og sprøde svær.
  • Sild i peberrod, dild og stikkelsbær. Kartofler og løvstikke Emulsion. Kapers og støv af persille.
  • Dyrekølle i tynde skiver, med en cremet Havgus 12 fra Arla Unika. Dansk terroir-ost på mælk fra besætninger, som har græsset ved Vadehavet. Sne af Valnødder, samt syltede rødbeder.
  • Crottin de Chavignol er en gedeost produceret i Loire-dalen. Denne ost er påstanden om berømmelse for landsbyen Chavignol, Frankrig, som kun har to hundrede indbyggere. Som får selskab af sprøde tomat chips, samt tappanade af sorte oliven. Timian syltede hvidløg.

Torvet 20 , 6700 Esbjerg

Andre oplevelser du måske kan lide