NyhederTilbud

Unikt tilbud: Spar 25% på Dinner in the Dark hos Dark Waiter

Dinner in the dark

Er du klar til at prøve noget helt nyt og unikt både med hensyn til smag og oplevelse?

Så er det nu du skal slå til! Lige nu kan du få 25% rabat på Dinner in the Dark hos Dark Waiter i København – tilbuddet gælder frem til den 5. marts 2022.

Førpris: 1.195 kr. per person – Tilbudspris: 895 kr. per person

Dark Waiter arrangerer en middag, der spises i totalt mørke. Det er noget helt specielt og det er blevet utroligt populært. Dark Waiters middag får hele 4,5 ud af 5 stjerner baseret på 38 anmeldelser, så du kan roligt glæde dig til en fremragende aften og oplevelse.

Du vil opleve at du bliver opmærksom på ting du ellers aldrig ville opdage, når din synssans sættes ud af spil. De andre sanser skærpes og pludselig bliver smagsoplevelsen en helt anden.

Det kan i sig selv være en udfordring at få noget på gaflen, men det er også bare med til at gøre oplevelsen endnu mere spændende. Du vil også blive testet i om du egentlig overhovedet kan smage hvad du spiser – det er en lidt speciel, men også meget spændende oplevelse.

Hvad får du hos Dark Waiter?
Middagen hos Dark Waiter består af en hemmelig og lækker 3-retters menu, som udfordrer alle dine sanser. Der er naturligvis også drikkevarer med, herunder vin, øl og en alkoholfri drikkemenu. Til sidst afsluttes middagen med te og kaffe.

Men det er ikke kun mad du får, når du skal prøve Dinner in the Dark. Undervejs vil du også have mulighed for at prøve forskellige lydquizzer og sanseoplevelser, som virkelig er med til at fuldende oplevelsen.

Vil du læse om noget andet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed