Denne artikel indeholder reklame links. Gastrooplevelser.dk har ikke selv testet produkterne. Anmeldelsen er udelukkende baseret på produkternes specifikationer og andres anmeldelser af disse.
Sous vide tilberedning og ikke mindst udstyr, har for alvor gjort sit indtog i de danske køkkener i de seneste år – og med god grund. Metoden er kendt for at sikre perfekt tilberedning hver gang og selv det kød man aldrig forestillede sig kunne blive mørt, kan rent faktisk gå hen og blive rigtig lækkert. Derudover så er det en utroligt alsidig tilberedningsmetode, som kan bruges til både oksekød, svinekød, fjerkræ, fisk og grøntsager.
Fordelen ved sous vide er at man giver kødet mulighed for at tilberede ved lavere temperatur og over længere tid. Hvor man vil sætte ovnen på 180 grader i halvanden time, vil man måske sætte sous viden på 58 grader i 6 timer. Det gør en forskel for slutresultatet.
Kunne du tænke dig at prøve kræfter med sous vide og byde din familie eller gæster på perfekt tilberedt kød hver gang? Så skal du læse med her. Vi har kigget nærmere på tilberedningsmetoden og fundet vores bud på den bedste sous vide, så du kan komme i gang uden at det koster en formue, men stadig så du har udstyr af den rette kvalitet.