Nyheder

Madoplevelser i det fri – Bålmad

Bålmad lavet over åben ild

Elsker du frisk luft og at være ude under åben himmel, så tag på opdagelse i den danske natur med en af vores mange gastrooplevelser i det fri.

Gå på jagt i naturens spisekammer

Du har måske også set ”Nak og Æd” og synes det er spændende, hvordan naturen kan bruges til at lave lækker og spændende mad helt fra bunden. Det giver nogle helt autentiske smagsoplevelser over åben ild, hvor du ved hvor råvarerne kommer fra og er vel vidende om, at de ting du putter i maden ikke er blevet sprøjtet eller forarbejdet, men kun er blevet skabt og formet af det danske vind og vejr.

I mange af vores oplevelser tager I på sanketur i bedste ”Nak og Æd” -stil. Med andre ord går I på opdagelse i naturens spisekammer. Den danske natur byder på masser af urter og grønt som kan bruges til at give din mad smag og karakter. Og med en gastrooplevelse i det fri kan du blive klogere på, hvad der kan bruges rundt omkring i naturen, og lige så vigtigt hvad der ikke kan bruges. Det er nyttig viden, hvis du ynder at tage på hiking eller at sove i naturen i shelters, telt eller lignende. Så hvis du gerne vil du gå mere på opdagelse i den danske natur eller allerede gør det, så er det vigtigt at vide, hvordan man begår sig i vildmarken, og hvordan man gennem udnyttelse af de ting vi har omkring os, kan klare sig i det fri.

Lær primitive tilberedningsmetoder i naturen

Udover at finde og lære om råvarerne i naturens spisekammer, så er det også vigtigt at vide, hvordan maden skal tilberedes – lige fra hvordan man hugger brænde og laver det perfekte bål til jordovn, saltdejsindpakning og røgning af kød. Mulighederne er mange selvom det foregår udendørs. Og i mange af vores oplevelser bliver du instrueret i disse forskellige metoder, så du trygt kan begive dig ud i mange forskellige tilberedninger, hvis og når du engang selv drager på eventyr i den danske natur. Det at lave bålmad bliver også mere og mere populært, da det giver en helt særlig oplevelse at tilberede sin mad over åben ild. Det giver maden en dejlig smag, og det at stå under en stjernehimmel, mens ilden knitrer og varmen spreder sig – det er bare noget helt specielt.

Hvis du vil med på eventyr, og lære at lave mad og begå dig i den danske natur, så prøv en af vores mange gastrooplevelser i det fri. Det vil give dig en unik oplevelse, du aldrig vil glemme. Du kommer både til at smage god mad, får muligheden for at komme tæt på dyreliv, samt erfare alle de naturoplevelser smukke Danmark har at byde på.

Vil du læse om noget andet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed