Tilbud

Mangler du den perfekte gave til morsdag? Få 15% på gastronomiske oplevelser

Et glas hvidvin

Mangler du den perfekte gave til morsdag? Så er en gastronomisk oplevelse en oplagt idé. I samarbejde med Truestory giver vi dig 15% rabat på alle oplevelser til to personer, så du kan give din mor en uforglemmelig dag. Truestory har et bredt udvalg af spændende oplevelser, så der er helt sikkert noget, der passer til enhver smag. Du har heldigvis stadig også lidt tid at løbe på – morsdag er den 8. maj 2022.

I dette indlæg vil vi kigge nærmere på de gastronomiske oplevelser som du kan vælge imellem, hvis du vil give din mor den bedste morsdag nogensinde!

For at få rabatten er alt du skal gøre at bruge rabatkoden morsdag22 når du bestiller oplevelsen på Truestory. Du kan både vælge at booke oplevelsen med det samme eller give den som gavekort – det eneste krav er at du booker til minimum to personer.

Gastronomiske oplevelser til morsdag

Det kan sommetider være en anelse svært lige at finde på den der perfekte gave til morsdag. Mange leder måske efter noget lidt specielt eller personligt, men det gør næppe opgaven nemmere. Ofte kan det ende med en lettere panisk omgang, hvor man finder på et eller andet i sidste øjeblik. Men det skal være anderledes i år – fordi vi hjælper dig.

Vi har nemlig det perfekte forslag til dig: Tag din mor med ud og spis noget lækkert mad. Der er rig mulighed for at lave en god tur ud af det, måske endda en hel dag. Du kan f.eks. invitere på brunch, frokost eller middag og kombinere det med en gåtur, shopping eller hvad du nu forestiller dig din mor kunne tænke sig.

En mulighed er f.eks. at starte dagen med en lækker brunch. Derefter kunne turen gå videre til shopping, en anden oplevelse eller en gåtur i skoven, i byen eller ved vandet. Der er masser af muligheder, det er faktisk kun kreativiteten, der sætter grænserne.

5 forslag til en gave til morsdag

For at gøre opgaven endnu nemmere for dig, har vi her fundet fem bud på oplevelser, som vi mener passer perfekt til morsdag. Fælles for dem alle er desuden at du kan bruge rabatkoden morsdag22 når du booker gennem Truestory og så får du 15% rabat – så rækker gavebudgettet måske lidt længere i år.

Brunch for 2 – Penny Lane – Aalborg: 450 kr. for 2 personer – Gå til oplevelsen

Er du fra Aalborg eller bor du i byen, så kender du nok allerede Penny Lane. Det er et fantastisk hyggeligt sted lige midt i byen, hvor de serverer en lækker brunch til en rigtig fornuftig pris. Penny Lane er det perfekte sted at starte på morsdagsgaven – herefter kan turen gå videre ind igennem byen eller ned til havnen. Penny Lane får uden tvivl en stor anbefaling herfra.

Luksusbrunch – Café Nöa’h – København S: 289 kr. per person – Gå til oplevelsen

Skal oplevelsen foregå i København og er du på jagt efter en god brunch, så er vores næste anbefaling Café Nöa’h på Islands Brygge. Et fantastisk sted, hvor brunchen bestemt ikke mangler noget og der altid arbejdes med friske råvarer, som er i sæson netop nu. Det stopper endda ikke ved brunchen. Med i menuen får du også valgfri kaffe, juice og mimosa – det vil din mor blive glad for!

Weekendbrunch – Skovmøllen – Højbjerg (Aarhus): 384 kr. per person – Gå til oplevelsen

Har du ikke besøgt Skovmøllen i Højbjerg, så har du her en klar anbefaling til at gøre det. Kun 10 minutter fra Aarhus finder du denne perle, som ligger utroligt roligt og naturskønt, tæt på vandet. Skovmøllen serverer en fremragende weekendbrunch som har det hele – selv kalder de den Aarhus’ bedste af slagsen. Skovmøllens placering gør desuden oplevelsen oplagt som kombination med en gåtur i dyrehaven, i skoven eller ved stranden.

Gourment til fornuftige penge – Restaurant Pondus – Aarhus: 295 kr. per person – Gå til oplevelsen

Skal den have hele armen, så er næste sted på listen, Restaurant Pondus i Aarhus. Her har vi igen med lidt af en perle at gøre. Pondus har en såkaldt Michelin Bib Gourmand, som er en anerkendelse af at restauranten serverer god mad til rimelige priser. I får en to retters menu for kun 295 kr. hvilket må siges at være ‘value for money’. Pondus ligger meget belejligt lige ved åen i Aarhus, så det er nemt at kombinere besøget med andre oplevelser i centrum af byen.

Endnu en ‘Bib Gourmand’ restaurant – Norrlyst – København: 285/385 kr. per person – Gå til oplevelsen

Vi slutter vores forslag af med endnu en restaurant, der har en Bib Gourmand. Hos Norrlyst handler det om de gode råvarer og særligt deres smørbrød er populære til frokost. Prisen er bestemt også til at leve med. Er du på jagt efter en lækker frokostmenu, så fås denne for 285 kr. per person, mens du ved aftenmenuen blot skal af med 385 kr. per person.

Vi håber at vi har gjort det lidt nemmere for dig at finde gaven til morsdag med denne lille guide. Vi vil i hvert fald slå et stort slag for at gå med en oplevelse som gave – hvis du er smart så får du jo også selv lidt glæde af den 😉

Vil du læse om noget andet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed