Nyheder

Madklubben har en oplevelse for enhver

Madklubben Mamma's

Madklubben er en familie af restauranter, der har til formål at sælge god mad til rimelige priser. Madklubben består af restauranterne Madklubben, Madklubben Grill, Hanzō, Food Club, FRANKIES, Mamma’s, Roberta, Bistro Royal, Bazaar, Tonys og Bar Next Door. Ideen startede tilbage i 2007, hvor den første restaurant åbnede i København. I dag er der over 20 restauranter fordelt rundt i Danmark og over 1.000.000 besøgende årligt. 

Madklubbens restauranter omfavner alle smagsløg med deres store variation i menukortet. Du kan oplevelse alt fra danske klassikere til det asiatiske gadekøkken. I ALLE Madklubbens restauranter finder du også minimum én vegansk og vegetarisk forret, hovedret og dessert. Derudover emmer restauranterne af hygge og summer af liv uanset, hvilken aften du kigger ind forbi. Alt dette har gjort Madklubben til en af de mest populære restaurantkæder herhjemme.

Madklubbens restauranter

Det fantastiske ved Madklubben er, at de med deres mange forskellige restauranter spænder utrolig bredt rent kulinarisk. Du kan opleve madkøkkener fra hele verden, så der er noget for enhver smag og muligheder til personer i alle aldre.  

Du kan få franske og danske klassikere til en god pris hos Bistro Royal på Kongens Nytorv i København. Forskellige variationer af klassiske italienske retter hos Tonys, Mamma’s og FRANKIES – lige fra bolognese, caprese, rigatoni til friskbagte pizzaer og tiramisù. 

Elsker du madkøkkenerne i østen, så kan du drage på en madrejse til Asien hos Hanzō, der har samlet det bedste fra Vietnam, Thailand, Japan, Kina, Cambodia og Indonesien. Du kan også udforske, hvad Mellemøsten har at byde på kulinarisk og prøve lækre ting såsom falafel, hummus, saftig kebab og krydrede grøntsager hos restaurant Bazaar. Vil du smage på Syd-og Mellemamerika, så skal du besøge Roberta og prøve bl.a. grønne sides, ceviche, tacos og lækre latinamerikanske cocktails. 

Er du til økologi, så kan du få en lækker buffet hos Food Club med sæsongrønt, frilandskød, økologisk softice og masser af andre bæredygtige herligheder. Er du vild med grillmad, så er Madklubben Grill det oplagte valg for dig. Her er grillen i fokus, når der serveres alt fra skaldyr og bøffer til burger og grønt. 

Madklubben har så meget forskelligt at vælge imellem. Så tag på opdagelse i en verden af mad og udforsk deres mange forskellige tilbud. Vi har samlet dem alle nederst på siden, så skal du bare vælge den oplevelse, der passer bedst til dig – God fornøjelse!

Hvilke byer er Madklubben i?

Aarhus, København, Esbjerg og Odense. Med over 20 restauranter i Danmark har Madklubben ikke bare mange forskellige muligheder, når det kommer til det kulinariske udvalg. De har også en del muligheder, når det kommer til byer du kan besøge restauranterne i. 

I Jylland er der 6 restauranter herunder 5 i Aarhus og 1 i Esbjerg. I Odense på Fyn ligger en enkelt Madklubben restaurant. I København, hvor Madklubbens eventyr startede, er der i dag 16 restauranter. Så næsten uanset, hvor du er fra i landet, så er der en Madklubben oplevelse nær dig. 

Madklubben Hanzo
København & Aarhus
500 kr.
Aftensmad
Restaurant
Hanzō

Vil du læse om noget andet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Fill out this field
Fill out this field
Indtast venligst en gyldig e-mailadresse.
You need to agree with the terms to proceed